Palvelut

 Aulapalvelut

Ammattitaitoinen aulahenkilökuntamme pitää huolen siitä, että Duetto Business Parkissa asiointi on sujuva ja miellyttävä kokemus. Aulapalvelun perustehtäviin kuuluu taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, kulunvalvonta sekä toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen. Aula vastaa kohteen turvallisuuden ja järjestyksen säilymisestä.

Aulapalvelu palvelee arkisin klo 7:45–16:00.

  Ravintola & kahvila

Kiinteistössä toimii Palmian suosittu lounasravintola Svengi, joka sijaitsee 1. kerroksessa pääsisäänkäynnin vieressä. Lounaalla ateriavaihtoehtoja on useita viikoittain vaihtuvan ruokalistan mukaisesti. Valikoimaan kuuluu päivittäin myös kevyt soppa & salaatti -vaihtoehto. Erillisestä salaattibaarista voi koota mieleisensä salaatin vaikka mukaan vietäväksi. Lounaan lisäksi ravintolassa on päivittäin tarjolla aamupuuroa sekä monipuolinen kahvilavalikoima koko päivän ajan.

Lisäksi tarjolla on kabinettilounasmahdollisuus erillisellä, korkeatasoisella menuvaihtoehdolla.

Kokous- ja juhlatarjoilut voi tilata Palmian palvelujen kautta.

Ravintola avoinna ma-pe klo 7.45 – 14.30
Aamiainen tarjolla klo 7.45 – 9.30
Lounas klo 10.30 – 13.15
Lounaslista

Ravintola Svengi, p. 040 336 0388, ravintola.svengi@palmia.fi

  Neuvottelu- ja kokoustilat

Dueton kokouskeskus sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Vuokrattavissa olevia tiloja kokouskeskuksessa on kolme, joista yksi on muita suurempi auditoriohuone, joka on jaettavissa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Kaikissa neuvottelutiloissa on Internetyhteys, videoprojektori sekä korkeatasoiset AV-laitteet.

Neuvottelu- ja kokoustilat:

Aaria 10 hlöä
Duo tai Trio tai Kvartetti á 15 hlöä
Melodia 45 hlöä
Duo ja Trio tai Trio ja Kvartetti 30 hlöä
Kvartetti ja Melodia 60 hlöä
Duo, Trio ja Kvartetti 45 hlöä
Sinfonia (kaikki tilat yhdessä) 90 hlöä

 

Kokoustilojen päivittäiset varaukset tehdään Dueton vastaanottoon sähköpostiosoitteeseen reception.duetto@palmia.fi. Isommat tarjouspyynnöt tulee lähettää ravintolaan osoitteeseen ravintola.svengi@palmia.fi.

  Kuntosali

Kiinteistön kellarikerroksessa sijaitsee kuntoilutila ja sosiaalitilat. Kuntosalissa on niin aerobiseen kuin voimaharjoitteluunkin soveltuvia kuntoilulaitteita. Pukuhuoneissa on lukittavat pukukaapit, jotka saa ottaa käyttöönsä kuntoilun ja/tai peseytymisen ajaksi. Kuntosalin käytöstä vastaa Palmia.