Sijainti ja kulkuyhteydet

  SAAPUMINEN JULKISILLA KULKUVÄLINEILLÄ

Helsingin keskustasta linja-autolla Tuusulanväylää,
esim. Helsingin sisäisen liikenteen linjat 62, 64, 66 ja 67

Helsingin keskustasta linja-autolla Tuusulanväylää,
esim. seutuliikenteen linjat 516, 611, 613, 615, 633 ja 650

Helsingin keskustasta junalla, linjat I ja T

Lisätietoja julkisista kulkuyhteyksistä:
www.reittiopas.fi
www.hsl.fi

Läkkisepäntie Käpylässä kuuluu Pohjois-Helsinkiin. Lähellä ovat Pasila, Vallila, Oulunkylä.

  SAAPUMINEN AUTOLLA TAI MOOTTORIPYÖRÄLLÄ

Duetto Business Parkin kaikki autopaikat sijaitsevat kiinteistön piha-alueella ja autohallissa. Autopaikat on osoitettu yritysten oman henkilökunnan käyttöön tai koko kohteen yritysten yhteisiksi vieraspaikoiksi. Henkilökunnalle pysäköintialueella on runsaasti kolmenlaisia autopaikkoja: autohallipaikkoja, pihan lämpötolpallisia paikkoja sekä pihan kylmiä paikkoja. Paikat vuokrataan tasapuolisesti yrityksien käyttöön. Paikat merkitään yrityskohtaisesti ja näillä paikoilla ovat oikeutettuja pysäköimään vain kyseisen yrityksen määrittelemät henkilöt.

Parkkialueelta on varattu vieraspaikkoja pihatasolta rakennuksen pääoven läheisyydestä. Vieraspaikat on merkitty paikkaopastein. Pysäköintiä vieraspaikoilla valvotaan aulapalvelun toimesta ja pysäköintirikkomuksiin puututaan tarvittaessa. Lisäksi yleisiä pysäköintimahdollisuuksia löytyy esimerkiksi tienvarsilla sekä Käpylän juna-aseman tuntumassa.

Moottoripyörät tulee pysäköidä autoille varatuille pysäköintipaikoille. Muualla tonttialueella tai pysäköintihallissa ei moottoripyöriä saa säilyttää.

 

  SAAPUMINEN PYÖRÄLLÄ

Pihatasolla rakennuksen takapihan puolella ja autotallissa on telineitä polkupyörien säilyttämistä varten. Telineiden ulkopuolella piha-alueella tai muualla kiinteistön tiloissa polkupyörien säilyttäminen on kielletty.

Kiinteistö ei vastaa polkupyörien säilytyksestä tai niille aiheutuneista vahingoista.

 

  Sijaintimme kartalla